BRANDING & HONLAP FOTÓZÁS

Az élet túl rövid a béna fotókhoz

...főleg, ha a bevételed múlik rajta

Te is szeretnél végre olyan fotókat, amik azonnal megfogják a weboldalad látogatóit?

Mindegy, hogy webshopod van, tanácsadóként dolgozol, vagy orvos vagy, meg kell mutatnod magad.

Bármit is szeretnél eladni: a termékedet, a szolgáltatásod, vagy éppen a személyes branded, meg kell mutatnod magad.

Minél többször, annál valószínűbb a siker.

Az emberek sosem egy cégnévvel kötnek üzletet, hanem mindig egy másik emberrel.

A másodperc törtrésze alatt alkotnak véleményt rólad és a vállalkozásodról, amikor először meglátnak a weboldaladon vagy egy közösségi média oldalon.

Te döntöd el, mit gondoljanak rólad. Én pedig segítek megvalósítani.

Milyen érzéseket szeretnél kelteni a látogatóidban? Mit szeretnél kommunikálni?

Szeretnéd, hogy a profizmusod és magabiztosságod lássák – azt, aki tényleg ért ahhoz, amit csinál? Vagy a barátságos, megközelíthető oldalad szeretnéd megmutatni, akivel könnyen tud azonosulni a látogató?

Hogyan szeretnéd bemutatni a termékeidet? Vidám és hétköznapi, elegáns és luxus, vagy épp letisztult és minimalista hatást keltsenek a képek?

Ez nem csak egy fotó. 

Ez a látogatóid első benyomása rólad és a vállalkozásodról.

Mi lenne, ha:

Hogyan zajlik egy brand fotózás?

icon-lin-chat

Kiválasztod a neked legmegfelelőbb csomagot és a jelentkezéskor kitöltöd a kérdőívet, ami segít nekem megérteni, hogy pontosan mit szeretnél. 

Utána telefonon is átbeszéljük az igényeidet, és adok néhány tanácsot az előkészületekkel kapcsolatban. Megbeszéljük a ruhát, a hajat, a sminket, és ha bármiben tanácstalan vagy, elmondom, szerintem mi lenne a legjobb.

icon-lin-camera

A helyszínen (ami lehet stúdió, a lakásod, az irodád, vagy külső helyszín is) átbeszéljük a te ötleteidet, és elmondom az enyémeket is.

Beállítom a fényeket, aztán neki is állunk az első sorozatnak. Ha szeretnéd, folyamatosan mondom majd neked, hogyan ülj, hova nézz, hova tedd a kezeidet. Neked semmivel nem kell törődnöd, csak szót fogadni és jól érezni magad 🙂

icon-lin-proofing

Legkésőbb két napon belül elküldöm neked a linket a saját jelszóval védett galériádhoz, ahol kiválogathatod a kedvenceidet, amiket elküldesz nekem retusálásra.

Ezeket tökéletesre varázsolom, és a mennyiségtől függően legkésőbb 30 napon belül megkapod a kész sztárfodóidat. 

_PET0805 copy_600x600

"Csodás volt Petivel dolgozni, mert nem csak a humora nagyon jó, hanem a szeme is."

„Nagyon együttműködő, és mindent elkövetett annak érdekében, hogy úgy irányítsa az eseményeket, hogy nekem jó legyen.

Nekem fontos, hogy a fotóssal létrejöjjön egy jó emberi kapcsolat, egy pozitív energiaáramlás. Ebből születik a jó együttműködés, és emiatt lesznek igazán jók a képek.

Petivel ez azonnal megvalósult, és nagyon szép lett a végeredmény. Megértett, és meg tudott engem mutatni. Valaki írta is nekem, hogy „ez a fiú nagyon elcsípte a személyiségedet” – hát ezért szerettem vele fotózni.”

Tihanyi Tóth Kinga
Tanácsadó & PR-szakember

Legyél végre büszke a fotóidra!

Ha próbáltál már telefonnal olyan képeket csinálni, amik megállják a helyüket egy professzionális(nak szánt) környezetben, akkor pontosan tudod:

1. az eredmény sosem lesz olyan jó – pont az a “profi fíling” hiányzik belőle, amitől meggyőzőek a „rendes” fotók

2. elég sok időbe és vesződségbe telik összehozni egy fotózást – jó helyszín, megfelelő világítás, kiegészítők – a fotók szerkesztéséről nem is beszélve…

És ha próbáltál már mindenféle appokkal “házi” fotókat szerkeszteni, akkor tudod, milyen macerás az egész. Nem is beszélve arról, hogy nincs, aki beállítson, instruáljon, profin fényeljen, és végül úgy retusálja a képeidet, hogy – bár teljesen te legyél, mégis a legszebb arcodat tudd megmutatni a világnak.

Egyszerűbb ezt arra hagyni, akinek ez a szakmája: rengeteg időt és energiát spórolsz meg vele, a végeredményre pedig tényleg büszke leszel majd.

Mitől születnek igazán jó fotók?

Ha olyan fotóssal szeretnél dolgozni, aki érti ezt az egész “branding” dolgot, és pontosan tudja, hogyan kell azt létrehozni, ami a célod a képekkel, akkor jó helyen vagy.

Segítek a helyszín, a kiegészítők és a beállítások megválasztásával, de még a tervezett ruháidról is szívesen mondok véleményt branding fotós szemmel.

Igazán jó fotók akkor születnek, ha megvan az összhang a fotós és az alany között. Persze, fontosak a megfelelően beállított fények, és azért számít a technikai felszerelés is. De a legfontosabb az, hogy egy hullámhosszon legyünk – ezért is törekszem a könnyed, közvetlen légkörre, ahol el tudjuk engedni magunkat és jól megértjük egymást.

Ha neked is segít, akkor egészen pontos instrukciókkal látlak el a pózolással, arckifejezésekkel kapcsolatban (időnként azt is elmondom, mire gondolj éppen).

A lényeg, hogy olyan eredmény szülessen, amire vágytál – úgy, hogy közben te is jól érzed magad.

Weboldal / Brand Fotózás Csomagok

csomagok

Brand Mini

80.000.- Ft

Brand Web

115.000.- Ft

Brand Delux

170.000.- Ft

Valami mást szeretnél?

A csomagok lefedik a leggyakrabban előforduló igényeket, de ha neked más elképzelésed van, természetesen azt is meg tudjuk beszélni. Kattints a gombra, válaszolj a kérdésekre (hogy legyen egy előzetes képem arról, mit szeretnél), én pedig hamarosan hívlak, és megbeszéljük a részleteket.

Ha még mindig gondolkodsz rajta...

…az online jelenléted most fontosabb, mint valaha. Az irány nem fog változni: egyre nagyobb része zajlik az életünknek az interneten, és egyre nagyobb a verseny.

Mindenki özönlik az online felületekre.

Ha nem tűnsz ki eléggé a “zajból”, vagy egyszerűen nem tükrözik a fotóid azt, amilyen igazán vagy, nem fogod tudni azt a hatást kiváltani a látogatóidból, amit szeretnél.

A helyzet az, hogy ha nem csinálod elég profin, akkor lemaradsz. Ha az első benyomás rólad és a vállalkozásodról nem olyan, amit a látogató várt, elkattint. Nem olvas, nem követ, nem iratkozik fel, nem vásárol. 

Keres mást, mert attól még a problémájára megoldást akar, csak valaki olyantól, akit meggyőzőbbnek talál, mint téged. 

Az első benyomás pedig a profi fotókkal kezdődik.

SIKERES BEKÜLDÉS