PORTRÉFOTÓZÁS

CSODÁS VAGY.
MEGMUTATOM.

Te is szeretnél olyan fotókat, amikre büszke lehetsz?

(És amiket sok év múlva is szívesen nézegetsz majd?)

“Olyat hoztál ki belőlem, amiről én sem tudtam, hogy bennem van” – mondta az egyik ügyfelem, és azért örültem ennek, mert pontosan ez a célom a fotózással.

Nem akarlak másnak mutatni, mint aki vagy.

De szeretem feszegetni a komfortzónádat, és ha sikerül, hogy egy kis időre kibillentselek belőle, csoda lesz a végeredmény.

Ezek miatt nem kell aggódnod:

Hogyan zajlik egy portréfotózás?

icon-lin-phone2

Kiválasztod a neked legmegfelelőbb csomagot és a jelentkezéskor kitöltöd a kérdőívet, ami segít nekem megérteni, hogy pontosan mit szeretnél. 

Utána telefonon is átbeszéljük az igényeidet, és adok néhány tanácsot az előkészületekkel kapcsolatban. Megbeszéljük a ruhát, a hajat, a sminket, és ha bármiben tanácstalan vagy, elmondom, szerintem mi lenne a legjobb.

A helyszínen (ami lehet műterem vagy külső helyszín is) átbeszéljük a te ötleteidet, és elmondom az enyémeket is.

Beállítom a fényeket, aztán neki is állunk az első sorozatnak. Ha szeretnéd, folyamatosan mondom majd neked, hogyan ülj, hova nézz, hova tedd a kezeidet. Neked semmivel nem kell törődnöd, csak szót fogadni és jól érezni magad 🙂

icon-lin-images

Legkésőbb két napon belül elküldöm neked a linket a saját jelszóval védett galériádhoz, ahol kiválogathatod a kedvenceidet, amiket elküldesz nekem retusálásra.

Ezeket tökéletesre varázsolom, és a mennyiségtől függően legkésőbb 30 napon belül megkapod a kész sztárfodóidat. 

Milyen fotókat tudunk készíteni?

Végül is bármit, attól függ, mi a célod. Ha klasszikus portrékat szeretnél, akkor fotózhatunk például műteremben háttérfal előtt.  Ha lifestyle (magazin) stílusú fotókat szeretnél, akkor a stílusos enteriőrrel rendelkező műtermeket ajánlom.

A műterem díja az igények szerint változik, ezért ez nincs benne a fotózás díjában.

Ha szexi boudoir jellegű képeket szeretnél magadról, azt csinálhatjuk műteremben, vagy akár a te lakásodon is, ha ott komfortosabban érzed magad. Ha ilyen fotókat szeretnél, akkor kérj egyedi árajánlatot, és beszéljük át, mert általában több idő kell ugyanannyi jó képhez, mint a „sima” portréknál.

Természetesen át is tudsz öltözni a sorozatok között. (A csomagokat időtartamra adtam meg, ezekbe általában annyi öltözet fér bele, amit írtam, különben elmegy az idő az öltözködéssel, és nem marad elég a fotózásra.)

Ha neked is segít, akkor egészen pontos instrukciókkal látlak el a pózolással, arckifejezésekkel kapcsolatban. A lényeg, hogy olyan eredmény szülessen, amire vágytál – úgy, hogy közben te is jól érzed magad.

Vélemények, visszajelzések

Portréfotózás Csomagok

csomagok

Gyors

44.999.- Ft

Kedvenc

59.999.- Ft

Extra

84.999.- Ft

Ami nincs benne az árban:

1. A műterem díja: egyrészt nem mindig fotózunk műteremben, másrészt abból is sokféle van (árban is). Miután egyeztettük, hogy mit szeretnél, elmondom, melyik stúdió lenne rá a legalkalmasabb. Elintézem a foglalást is, a díjat pedig a fotózás végeztével te rendezed majd közvetlenül a stúdió munkatársával. 

2. A sminkes/fodrász: sokan maguknak csinálják a sminket és a hajat, másoknak megvan a megszokott embere erre a feladatra. Természetesen tudok ajánlani szuper sminkest és fodrászt is, és a legtöbb stúdióban van külön smink részleg, ahol a fotózás előtt meg tudjátok ezeket csinálni, ha szükséges.

3. Szeretnél plusz képeket a csomagban foglaltakon felül? Ha úgy érzed, nem tudsz válogatni, mert annyi jó kép lett a sorozatban, akkor nyugodtan rendelhetsz plusz képeket teljesen retusálva 3500 ft/db áron.

Valami mást szeretnél?

A csomagok lefedik a leggyakrabban előforduló igényeket, de ha neked más elképzelésed van, természetesen azt is meg tudjuk beszélni. Kattints a gombra, válaszolj a kérdésekre, hogy átlássam, mit szeretnél, és hamarosan hívlak, hogy megbeszéljük a részleteket.

SIKERES BEKÜLDÉS